Debutanttripp: Omsorg

Rom: Boksalongen

Arrangør: Litteraturhuset

Med Kristin Storrusten, Kristin Buvik Sivertsen og Rita Paramalingam.

Omsorgsfull. Omsorgssvikt. Omsorgsyrke. Egenomsorg. Debutanttripp handler denne gangen om hvordan vi ivaretar oss selv og andre. Har vi en plikt til å vise omsorg? Og er omsorg en menneskerett? Hva skjer med de som ikke mottar den omsorgen de trenger?

Kristin Storrusten har opplevd stor suksess med sin diktdebut Barsel, som italesetter barselkvinnen og hennes utfordringer. Kristin Buvik Sivertsen har mottatt strålende kritikker for sin kriminalroman Omsorg, og debutanten Rita Paramalingam tematiserer omsorgssvikt i oppveksten i boken La meg bli med degElise Winterthun leder samtalen.

50‚– 

Det blir salg og signering av bøker etter arrangementet. 

Husnytt