Støttehjul: Forfatterfest under Sykkel-VM

Rom: Boksalongen

Arrangør: Litteraturhuset

Med Hildegunn Dale, Kristian Hæggernes, Eivind Riise Hauge og Jostein Wang.

Det er ikke bare bare å komme seg gjennom ti dager med sprintetapper, fotofinisher og menn i spandex, men fortvil ikke: vi har støttehjulene du trenger. I anledning Sykkel-VM inviterer Litteraturhuset i Bergen til opplesningskveld i Boksalongen. Idrett er ikke bare fysisk anstrengelse, en stor del av idrettsverden er hvordan vi snakker om den, og det er forfatterne og journalistene som lager dette språket.

Til Litteraturhuset kommer Hildegunn Dale, Kristian Hæggernes, Eivind Riise Hauge og Jostein Wang. De har alle på ulike måter i sitt forfatterskap skrevet om idrett og fysisk anstrengelse. Jostein Wang skriver dikt om sykling mens Kristian Hæggernes skriver om å ikke kunne sykle, Hildegunn Dale har med seg helt nye dikt om seiling, og Eivind Riise Hauge skriver om sjakksporten.

Gratis

Husnytt