Fringe Festival Bergen: Barn erobrer scenen

Rom: Alver

Arrangør: NO Fringe Festival Bergen

Hvordan lage scenekunst på barns premisser?

Hva skal til for at scenekunsten blir relevant og betydningsfull for barn og unge? Teaterregissør Hilde Brinchmann forteller om sine metoder.

Brinchmann har markert seg som en viktig stemme i teater-Norge og har blant annet mottatt Heddaprisen for årets beste barne- og ungdomsforestilling i 2015. Som kunstnerisk leder for Tigerstadsteatret har hun utført omfattende feltstudier av barn og unge, og integrert oppdagelsene i kunstnerisk virksomhet. I dette foredraget får du innsikt i hvordan research og referansegrupper kan brukes som metode for utvikling av scenekunst. Vi vil også høre om hvordan interaktive strategier kan skape varige, relevante kunstopplevelser for barn og unge.

100,– (Eget billettsalg)

 

Husnytt