Fylla! (UTSOLGT)

Rom: Olav H. Hauge

Arrangør: Litteraturhuset

Med Ragnar Hovland, Arild Linneberg, Kristine Tofte, Hanne Ørstavik, Tina Åmodt og Mímir Kristjánsson.

«Alkohol er som en lunefull elskerinne som i det ene øyeblikket støtter og oppmuntrer deg og gjør deg glad - for i det neste øyeblikket å såre eller ydmyke eller bryte deg ned», sa en gang den danske forfatteren Jan Sonnergaard.

Hva er det med forfattere og alkohol? Hvorfor drikkes det så mye – i dikt, i romaner, i det litterære miljøet? Og hvilke åpenbare og mindre åpenbare fallgruver fører det med seg? Vi sparker i gang bokhøsten med en helaften om alkoholens gleder og forbannelser. 

Medvirkende er Ragnar Hovland, Arild Linneberg, Kristine Tofte, Hanne Ørstavik og Tina Åmodt.

Samtaleleder er forfatter, journalist og ølhund Mímir Kristjánsson.

85/55,– (stud.)

 

Illustrasjon: Antonio Casanova y Estorach, Wikimedia Commons

Husnytt