Foreldrerådet: Valgspesial

Rom: Olav H. Hauge

Arrangør: Litteraturhuset

Med Jonas Gahr Støre (Ap) og Tina Bru (H).

I anledning stortingsvalget 2017 kommer statsministerkandidat Jonas Gahr Støre (Ap) og kvinnepolitisk leder Tina Bru (H) til Foreldrerådet for å samtale om ideologien bak en god politikk for småbarnsfamilien. Vi vil diskutere hva politikken betyr for ulike familier – hvorfor bemanningsnorm, foreldrepermisjon og likestilling er viktig spørsmål når vi skal velge mellom de ulike partiene i høstens valg.

Politikken som vedtas på Stortinget setter rammene for våre dagligliv, men hva slags politikk trengs for å skape et godt familieliv i 2017? Trenger vi fedrekvoten? Og kan vi unngå at kvinnen blir den som tar støyten når småbarnsforeldre skal få hverdagslivet til å gå opp? 

Journalist, småbarnsmor og kritiker Silje M. Stavrum Norevik møter politikerne Jonas Gahr Støre og Tina Bru til samtale. 

Det er god plass til barnevogner i lokalet!

Gratis

Husnytt