Kulturell og kreativ næring

Rom: Olav H. Hauge

Arrangør: Kulturrådet

Møt Kulturrådet i Bergen.

Kulturrådet lanserte nylig to nye tilskuddsordninger for kulturell og kreativ næring. 23. juni inviterer vi til et åpent informasjons- og dialogmøter med kunst og kulturfeltet i Bergen og på Vestlandet.

Kulturrådet skal bidra til at norske kunstnere og kulturaktører oppnår økte inntekter gjennom kunstnerisk virksomhet. I den forbindelse inviterer Kulturrådet til åpne informasjons- og dialogmøter med kunst og kulturfeltet. På sankthans 23. juni besøker vi Bergen. Formålet er å gi informasjon til potensielle søkere om tilskuddsordsordningene, men også å få innspill og spørsmål fra feltet. Møtet varer omtrent 2 timer. Enkel servering.

Møtet er åpent for alle og krever ikke påmelding, men meld gjerne din interesse her.

Les mer om satsingen på kulturell og kreativ næring her.

VELKOMMEN!

Gratis

Husnytt