Salong: Hva skal vi med psykologene? (Utsolgt)

Rom: Olav H. Hauge

Arrangør: Institutt for aktiv psykoterapi i samarbeid med Litteraturhuset

Psykolog og filosof Ole Jacob Madsen møter journalist og kritiker Sandra Lillebø til samtale.

Å gå til psykolog er ikke lenger tabu, og de siste tiårene har psykologer inntatt stadig flere plattformer for å drive både brannslukking, terapi og rådgivning. Men er mer terapi alltid svaret? Og når psykologien kommer inn, hva er det egentlig som presses ut?

Psykolog og filosof Ole Jacob Madsen har med sine bøker Det terapeutiske samfunnet og Det er innover vi må gå gjort seg til både et kjent psykologfjes – og en av psykologifagets fremste refsere. Han møter journalist og kritiker Sandra Lillebø til samtale.

85/55,– (stud.)

Det vil bli salg av bøker etter arrangementet.  

Husnytt