Donald Trumps USA

Rom: Auditoriet

Arrangør: Litteraturhuset

Hva nå? Forfatter Michael D’Antonio møter journalist Siri Lill Mannes til samtale.

Ganske få måneder etter den høytidelige innsettelsen, har Donald Trump gjort seg til en historisk omdiskutert og upopulær president. Hjemme har store deler av velgermassen snudd ryggen til ham, og utenrikspolitiske kommentatorer verden over skjelver i buksene som aldri før. Hvem er denne mannen, som nå trygt kan omtales som en av verdens aller mektigste?

Michael D’Antonio har skrevet den uautoriserte og kritikerroste biografien Sannheten om Trump. Han møter journalist Siri Lill Mannes til en samtale om hvordan Trump kom til makten, og hva verden kan vente seg nå.

Samtalen foregår på engelsk.

85/55,– (stud.)

Foto: Gage Skidmore/Wikimedia Commons

Husnytt