Skrivekurs med Bjørn Sortland

Rom: Olav H. Hauge

Arrangør: Skrivekunstkollektivet i samarbeid med Litteraturhuset

Få råd og tips fra en profesjonell forfatter!

Hvordan kommer du i gang med skrivingen for alvor? Hvordan utvikler man hovedpersoner og andre karakterer? Hvorfor stopper det opp? Og hvordan kommer man seg forbi de trøblete tingene? Bli med på skrivekurs og få råd og tips fra en profesjonell forfatter!

Bjørn Sortland er forfatter med lang erfaring som kursholder. På dette todagerskurset vil han ta for seg ulike emner rundt arbeidet med skjønnlitterære prosatekster. Det vil bli lagt vekt på tekstenes struktur og dramaturgi, og deltakerne vil kunne ta del i angstfrie igangsettende øvelser. Sortland vil også svare konkret på spørsmål kursdeltakerne måtte ha underveis.

Kurset passer for alle, både publiserte og upubliserte forfattere og skribenter. Du trenger ikke å forberede noe, kun ta med PC eller penn og papir.

For påmelding send en e-post til skrivekunstkollektiv@gmail.com

Tid: 18. og 19. mars kl. 11.00–16.00 begge dagene

1950,– (inkluderer frukt, kaffe og te)

(Eget billettsalg)

Bjørn Sortland (f. 1968) har studert ved Skrivekunstakademiet i Hordaland. Etter debutboken Det er ikkje natta (1992) har forfatteren gitt ut 55 bøker i ulike sjangre for barn, unge og voksne. Han er oversatt til 21 språk og har mottatt over 20 norske og internasjonale litteraturpriser. Siden 1998 har han arbeidet som forfatter på heltid.

Les mer om Bjørn Sortland her: www.bjornsortland.no

 

Husnytt