Kunsten og døden: David Foenkinos

Rom: Boksalongen

Arrangør: Litteraturhuset

En av Frankrikes mest leste og kritikerroste forfattere om Charlotte Salomon.

26 år gammel og gravid, døde den talentfulle unge kunstneren Charlotte Salomon i konsentrasjonsleiren Auschwitz. Tross sin unge alder og den umenneskelige undertrykkelsen hun levde under så å si hele livet, hadde hun allerede rukket å legge et betydelig livsverk bak seg. I romanen Charlotte forteller David Foenkinos hennes historie.

Foenkinos er en av Frankrikes mest leste og kritikerroste forfattere. Charlotte, som er hans trettende roman, har solgt mer enn 400.000 eksemplarer i hjemlandet, fått flere priser og er blitt oversatt til en rekke språk.

Intervjuer er forfatter og kritiker Sandra Lillebø. Samtalen foregår på engelsk.

In English.

85/55,– (stud.)

Det vil bli salg og signering av bøker etter arrangementet. 

Husnytt