BAR Architekten

Rom: Alver

Arrangør: Bergen Arkitektforening

Foredrag med Bergen Arkitektforening.

Tirsdag 21. februar tar Bergen Arkitektforening imot BAR Architekten fra Berlin som er kjent for en rekke byggegruppeutviklete infillprosjekter i Berlin med innovative fellesrom som bygningen i Oderberger strasse 56. 

De har også vært ansvarlig for deler av større boligprosjekter som det etterhvert så kjente Spreefeld Genossenshaft ved elven Spree som i tillegg til rimelige boliger med modeller for selvbygging og kollektivt eierskap også byr på fellesrom for bydelen på bakkeplan og en eiendom med tilgang til hele byens befolkning.

BAR Architekten byr på unik kompetanse fra planlegging av mangfoldige bomiljø og om du arbeider med dette selv eller bare er interessert er dette en fin sjanse til å få et innblikk. 

Mer info: www.bararchitekten.de

Gratis

Husnytt