Georg Johannesen-seminaret 2016

Rom: Auditoriet

Arrangør: Foreningen Georg Johannesen-seminaret

Vi feirer og diskuterer Georg Johannesen.

Vi feirer og diskuterer Georg Johannesens berømte diktbok Ars Moriendi, eller De syv dødsmåter. Verket blir framført i sin helhet av skuespiller Lasse Lindtner til nykomponert musikk av Anette Röde Hagnell. Møteleder Amund Børdahl introduserer verket og litteraturkritiker Arne Borge ser med kritisk blikk på mottakelsen verket har fått. Vi avslutter med en samtale om lyrikk og samfunn, der litteraturviter Marit Grøtta og poetene Øyvind Berg og Anne Helene Guddal stiller spørsmålet om lyrikkens samfunnsmessige relevans.

Kl. 20.00 blir det middag i Fosse-stova.

Med støtte fra Bergen kommune, Hordaland fylkeskommune, Fritt Ord og Norsk kulturråd.

100,– (seminar)
600,– (middag) billettsalg for disse billettene stenges kl 23.45 torsdag 28/4.

Husnytt