La meg skrive deg vakre bøker!

Rom: Auditoriet

Arrangør: Litteraturhuset

Kanskje den vakreste boken jeg har lest noen gang, sto det i avisen Norra Västerbotten om Linda Olsson braksuksess "La meg synge deg stille sanger". Boken er den mestselgende debutromanen i New Zealands historie, torsdag kommer Olsson til Litteraturhuset.

Flere romaner senere har hun en stor og begeistret leserskare over hele verden, og i mars lanseres I skumringen synger svarttrosten, om tegneserietegneren Elias, enkemannen Otto og den skrivende Elisabeth. I kveld vil hun snakke om den ferske utgivelsen på Litteraturhuset. Intervjuer er Kristin Øygarden

Linda Olsson (f. 1948) vokste opp i Stockholm, og har bodd blant annet i England, Kenya, Singapore og Japan. Hun har for det meste arbeidet i bank og finans. Siden 1990 har hun holdt til i Auckland, New Zealand.

75/45,– (stud.) 

Husnytt