Vårens program er ute!

Les om noen av høydepunktene her.

Fullstendig program finner du på nettsider og på vår Facebook-side.

Kom innom huset for å plukk med deg en brosjyre eller bla deg gjennom nettversjonen her. Nb! Endringer kan forekomme og flere arrangementer vil komme til. Sjekk nettsiden vår for oppdatert info. 

Noen av vårens høydepunkter finner du også her:

5. april: Arven fra sekstiåtterne
Hvor finner vi arven fra sekstiåtterne i dag? Og hva tenker barna om foreldregenerasjonen? Med Edvard Hoem, Knut Hoem, Einar Økland og Siri Økland.

Mer info | Billetter

10. april: Min far, en kjærlig drapsmaskin
Juan Pablo Escobar gir ut bok nummer to om sin far Pablo Escobar. Har han et reelt budskap om fred og forsoning? Teresa Grøtan intervjuer.

Mer info | Billetter

12. april: Når reglene ikke gjelder
I løpet av kort tid mister Ariel Levy kone, barn og hus. I kjølvannet av den personlige tragedien blir hun overbevist om hun at hun er blitt straffet for å leve grenseløst og dekadent. Kari Jegerstedt møter den kritikerroste forfatteren til samtale.

Mer info | Billetter

18. april: Aldring: Døden og kjærligheten
Journalist Anne Synnevåg møter Ole Robert Sunde til en samtale om aldring, kjærlighet, død og litteratur.

Mer info | Billetter

24. april: Omelette Norvegienne
Suzanne Brøgger har reist Norge rundt for å få den norske kulturen under huden. Hennes undersøkelser har resultert i boken Omelette Norvegienne. Tomas Espedal møter forfatteren til samtale.

Mer info | Billetter

4. mai: Sara Omar
Dansk-kurdiske Sara Omar debuterte med et smell i Danmark. Dødevaskeren skildrer æreskultur og vold i et muslimsk samfunn. Forfatteren lever i dag under politibeskyttelse på grunn av trusler. Hilde Sandvik intervjuer.

Mer info | Billetter

5. mai: Proust-seminar
Hva er de tydeligste sporene etter Proust i dagens skandinaviske samtidslitteratur? Og trenger vi ham egentlig i fortsettelsen? Forfatter Tomas Espedal, Proust-oversetter Karin Gundersen og forsker Neal Ashley Conrad Thing holder foredrag og møtes til samtale med Anne Beate Maurseth (UiB).

Mer info | Gratis

7. juni: Erindringer om kjærligheten
Kirsten Thorup er en av Danmarks mest betydningsfulle og leste nålevende forfatter. Kari Birkeland samtaler med Thorup romanen Erindringer om kjærligheten som hun fikk Nordisk Råds Litteraturpris for.

Mer info | Billetter