Festivalslipp, Seriøst morsomt, Kroppen for voksne, Lillegraven forfattertreff og slam

Uke 3 på Litteraturhuset.

Denne uken braker det løs på Litteraturhuset!

Mandag lanseres det fullstendige programmet for LittfestBergen. 90 gjester fra mer enn 20 land og en rekke av våre største forfattere kommer til festivalen som arrangeres 14.–17. februar. Se oversikten på littfestbergen.no og følg LittfestBergen på Facebook for ferske oppdateringer!

Hva kreves det av litteratur for at den skal være morsom? Onsdag inviterer vi til en samtale om humor i norsk samtidslitteratur med Sigrid Bonde TusvikKnut Nærum, Kyrre Andreassen og Nina Lykke. Arrangementer er dessverre utsolgt, men det er fortsatt billetter igjen til videooverføringen i rommet ved siden av.
Les mer | Kjøp billett (Videooverføring)

En strøm av virus er på vei mot oss. Resistente bakterier får overtaket. Kan vi forberede oss på denne invasjonen? Trond-Viggo Torgersen og smittevernlege Stig Harthug møtes til samtale i Kroppen for voksne på onsdag.
Les mer | Kjøp billett

Onsdagfredag inviterer vi forfattere og andre litterære aktører til søknadsbonanza som en del av prosjektet For–Les mer her.

Lørdag ønsker vi velkommen til Lillelørdag og to forfattertreff med Ruth Lillegraven. Ruth kommer for å lese og snakke med barna om diktboka Skogen den grøne (fra 4 år) og om søsknene Mari og Magnus (fra 2 år)

Vil du lære om slampoesi og teste ut dine egne ferdigheter? Bli med på verksted med verdensmester Evelyn Rasmussen Osazuwa på lørdag! Senere på dagen ser du henne, L.U:N.A. og Doriansgrave i aksjon under slamkvelden vi arrangerer i samarbeid med Slam Poetry Bergen. 
Les mer | Gratis

Trykk her for å se hele programmet denne uken.