Kroppen for voksne, Den blå timen, Bernie 2020 og Lillelørdag forfattertreff

Litteraturhuset uke 24.

Hvorfor kan ikke alle få barn på naturlig vis? Og er det en menneskerett å få barn? Trond-Viggo Torgersen møter overlege Martha Gunn Eide til samtale i Kroppen for voksnetirsdag.
Les mer| Billetter

Hva truer villaksen? Og hva er egentlig poenget med den? Hør fra forskere på feltet, still spørsmål og smak på både vill- og oppdrettet laks i Den blå timen torsdag
Les mer| Gratis

Torsdag inviterer vi i samarbeid med Tidsskriftet Røyst til foredrag om Bernie Sanders og grasrotbevegelsen rundt ham. Foredraget holdes av Reidar Strisland som er aktuell med boken Bernie Sanders og det nye USA.
Les mer| Gratis

Lillelørdag med grøt og høytlesning står som vanlig på programmet på lørdag. Denne gangen får vi også besøk av forfatter Erna Osland som skal lese fra boka Bokstavsommaren.

Trykk her for å se alle arrangementene denne uken.

Husk at du finner flere av arrangementene våre som podkast. Søk etter LittPod der du hører på podkast eller følg lenke her.

Billetter kan forhåndkjøpes på nett og i Boksalongen. Boksalongen stiller med aktuell litteratur både før, under og etter arrangementene, og du kan alltid stikke innom for en bokprat.