Stressmestring, Ordskifte, spetakkel med Kubbe, Monsterklubben og hagebruk for små gartnere!

Uke 21 på Litteraturhuset.

Thomas Manns Trolldomsfjellet er neste bok ut i foredragsrekken Romankunst. Frode Helmich Pedersen foreleser på mandagArrangementet foregår kun på nett.
Les mer | Se arrangementet på YouTube

Hva er forskjellen på lov og rett? Tirsdag sender vi et nytt foredrag i serien Hva er rett? med professor Jørn Øyrehagen SundeArrangementet foregår kun på nett.
Les mer Se arrangementet på YouTube

Hva skjer i kroppen når vi stresser og hvordan kan vi takle det bedre? Anne Gunn Halvorsen deler sine beste tips på onsdagArrangementet foregår kun på nett.
Les mer Se arrangementet på Facebook

Hvem bestemmer og hvordan vurderes kunstens verdi? På fredag starter Ordskifte, et debatt- og samtaleprogram i forbindelse med Festspillene. Maria UtsiThomas WalleKnut Oterholm og Hilde Sandvik møtes i den første samtalen. Arrangementet foregår kun på nett.
Les mer Se arrangementet på Facebook

Vil du lage din egen monsterhistorie? På lørdag blir det nytt tegne- og skriveverksted med Gunvor Rasmussen. Store og små kunstnere er velkommen! Arrangementet foregår kun på nett.
Les mer Se arrangementet på Facebook

Kubbe tar med seg sine medhjelpere for en ny utgave av Spetakkel-spesial på lørdag! Sammen med Stephan Meidell (musiker og lydkunstner) og serieskaper Åshild Kanstad Johnsen skal de lage larm og musikk på Meidells musikkmaskin – et interaktivt elektromotorisk installasjonsorkester for barn. Arrangementet foregår kun på nett.
Les mer | Se arrangementet på Facebook

Våren er tiden for å få ting til å spire! På søndag skal Christina Stensland Olsen og Gabriel Hareide vise oss hvordan man lager et terrarium med utgangspunkt i boka Hageboka for små gartnere. Verkstedet er i samarbeid med Mangschou forlag. Arrangementet foregår kun på nett.
Les mer Se arrangementet på YouTube

På søndag har vi sammen med artist Doriansgrave og Festspillene invitert mennesker med migrasjonsbakgrunn til å fortelle sin egen vandrehistorie, om veivalg og navigasjon mellom flere kulturer. Arrangementet foregår kun på nett.
Les mer Se arrangementet på Facebook

Boksalongen og kafeen holder åpent 11.00–15.00 mandag til lørdag.

Velkommen!

Ønsker du å støtte Litteraturhuset? Kjøp én eller flere billetter til valgfri sum her.