Planlegger du et kurs, møte eller et seminar?

Lei rom på Litteraturhuset!

På Litteraturhuset huser vi alt fra store arrangement til mindre sammenkomster. Vi har vi et bredt utvalg av rom som leies ut til både bedrifter og privatpersoner. Rommene har ulik kapasitet og kan tilpasses de flestes behov.

Auditoriet er det største rommet med en kapasitet på 140 personer. Rommet passer til alt fra foredrag og debatter til filmvisninger og mindre forestillinger. Fra Auditoriet er det også mulig å strømme lyd og bilde til andre rom eller til nett.

Olav H. Hauge er et stemningsfullt rom som passer utmerket til alt fra møter og foredrag til selskaper. Rommet har kapasitet på opptil 120 personer.

Alver er et fleksibelt møterom som innbyr til intime settinger. Rommet har kapasitet på 70 personer og passer godt til f.eks. opplesninger og debatter.

Zinken Hopp er husets eget "barnerom" og passer både til lesestund og enkle forestillinger. Rommet er også utmerket til seminarer, skrivekurs, foredrag og mindre møter. Zinken Hopp har kapasitet på 40 personer.

Fosse-stova ligger i første etasje og egner seg godt til lukkede selskap med servering fra Colonialen. Ved behov kan det også fungere som et møterom og andre mindre arrangementer, gjerne sammen med Boksalongen. Fosse-stova har kapasitet på 20 personer.

Boksalongen rommer vår egen bokhandel, en hyggelig peisovn og et lite bibliotek. Lokalet passer godt til quiz, lanseringer, bokklubb-møter, boksigneringer og slippfest. Boksalongen har plass til 50 personer.

Midt i byen, et steinkast unna Fisketorget og Bryggen, har vi et lite møterom tilgjengelig med plass til ti personer.

Det lille møterommet har utstikt over Vågsbunnen og Fjellsiden og er utstyrt med en 46 tommers flatskjerm. Her kan du nyte medbrakt eller bestille møtemat av høy kvalitet fra Colonialen i første etasje.

Trykk her for pris og mer informasjon om de ulike rommene.

For bestilling, utfyllende opplysninger om teknikk, priser eller omvisning, send en e-post til booking@litthusbergen.no