Colonialen

Colonialen i Litteraturhuset skal være et godt sted å være for store og små, sultne og ikke så sultne. Våre åpningtider er mandag-fredag 09.00–23.00. På lørdager holder vi åpent fra 11.00 til 24.00.

KAFÉ & BRASSERIE

Hos Colonialen på Litteraturhuset er det godt å være. Det er et sted å bli inspirert, samtidig som man føler seg som hjemme – vel ivaretatt. Her kan man besøke kafeen fra morgen til kveld for å ta en kaffe, et glass vin eller noe å spise. Man kan komme alene, sette seg ned med en god bok eller pc, eller møte familie og venner til et hyggelig måltid. Brasseriet åpner kl. 16.00, her er det både langbord og småbord duket for en kveld med god mat av mange slag. Velg om du vil sitte i kafeen eller brasseriet, servering får du uansett.

Colonialen bistår også med bevertning til Litteraturhusets arrangementer med alt fra frokost til lunsj eller minglemat. Og vi har bar på hjul!

"Tre-fem": hver dag er det god og rimelig middag mellom kl. 15 og 17.

Colonialen tar barna på alvor – barna kan velge fra vanlig meny og spise god, sunn mat laget fra bunnen av med gode råvarer. Barn får halv porsjon til halv pris på Litteraturhuset. Alle barn er hjertelig velkommen!

MENY 

Kontakt: booking@colonialen.no 
Tlf: 55 90 16 00

SELSKAP

Fosse-stova er det perfekte rommet for lukket lag i størrelsesorden 20–40 personer. Her serveres alt fra enkel snack til minglemat og tre-retters meny. 

Colonialen _selskap

FROKOST

Colonialen kafé serverer frokost fra kl. 9–11 mandag til fredag. 
Det er lunsjservering fra kl. 11–16. På lørdager åpner kaféen kl. 11.

Colonialen _frokostplanke

MIDDAG

"Tre-fem": hver dag er det en god og rimelig rett mellom kl. 15 og 17.
Større middag fra kl. 16–21 mandag til lørdag. Bestem selv om du vil spise i brasseriet eller i kafeen. Se omtale av Colonialen på godt.no

Colonialen _middag _440x 248