Boksalongen

Boksalongen er Litteraturhusets egen bokhandel – kjedeuavhengig og egenrådig. Vi har et bredt og nøye kuratert utvalg kvalitetslitteratur spesielt tilpasset Litteraturhusets kunder. Arrangementene er gode anledninger til å bli kjent med nye forfatterskap og tema. Boksalongen har aktuelle bøker enten man vil lese seg opp på forhånd eller blir inspirert underveis.

Boksalongen _440x 248

Boksalongen huser gjerne boklanseringer i regi av forlag eller forfattere. Ta kontakt om du ønsker å arrangere noe hos oss! 

Åpningtider
Mandag–fredag 12.00–19.00
Lørdag 11.00–17.00

Kontakt
Tlf:  55 23 15 20 deretter 1
E-post: boksalongen@litthusbergen.no

Facebook / Twitter / Instagram

Følg oss for bokanbefalinger, stemningsrapporter, inspirasjon og påminnelser.

Sommer i Boksalongen

Litteraturhuset tar sin velfortjente sommerferie i juli, men Boksalongen holder åpent mandag til lørdag 11-17 hele perioden.

Sommer og ferie er perfekt for lesing, uansett vær! Kom innom oss for å handle bøker til sekken, kofferten, flyet, toget, solsengen, hytten, stranden eller parken.

Om du tilbringer sommerdagene i byen, er Boksalongen ditt feriested. Her finner du skygge for solen, ly for regnet og ro til lesing. Ta gjerne med deg langveisfarende sommergjester til en kaffe blant bøkene, for vi har et godt utvalg engelske bøker - også en rekke norske verk i engelsk oversettelse.

Litteraturhuset kan dessuten tilby visning av en eksklusiv dokumentar om Jon Fosse (tekstet på engelsk!) og en film hvor Fosse selv leser egne dikt. Be om iPad eller visning på stort lerret hvis dere er flere!

God lesesommer!

Foto: Tove Lise Mossestad