Boksalongen

Boksalongen er Litteraturhusets egen bokhandel – kjedeuavhengig og egenrådig. Vi har et bredt og nøye kuratert utvalg kvalitetslitteratur spesielt tilpasset Litteraturhusets kunder. Arrangementene er gode anledninger til å bli kjent med nye forfatterskap og tema. Boksalongen har aktuelle bøker, så man både kan lese seg opp på forhånd og la seg rive med underveis – og vi fikser signeringer så ofte vi kan.

Boksalongen _440x 248

Boksalongen huser gjerne boklanseringer i regi av forlag eller forfattere. Ta kontakt om du ønsker å arrangere noe hos oss! 

Åpningtider
Mandag–fredag 12.00–19.00
Lørdag 11.00–17.00

Kontakt
Tlf:  55 23 15 20 deretter 1
E-post: boksalongen@litthusbergen.no

Facebook / Twitter / Instagram

Følg oss for bokanbefalinger, stemningsrapporter, inspirasjon og påminnelser.

Bokvåren på Litteraturhuset: Damer, dikt, drag, død, depresjon og debutanter!

Det er på tide å bytte ut ulltepper med piknikpledd, innbundne nyheter med nette pocketbøker og etablerte forfattere med friske, nye stemmer – det er BOKVÅR!

Det er masse å glede seg til i det nye programmet: Barnearrangementene blir fulle av undring og inderlighet, vakre illustrasjoner og tonesatt lyrikk. Unge, kvinnelige forfattere møtes for å diskutere kjønn, kropp og litteratur og, og regnbuedagene fyller huset med farger og fest! I Boksalongen finner du bøker i alle regnbuens farger, for alle aldre og alle kjønn og legninger!

LittQuiz fortsetter også dette programkvartalet, og vi ønsker både gjengangere og nye deltakere velkommen i Boksalongen når Jan Arild Breistein tester litteraturkunnskaper. Husk at du disse dagene kan handle bøker helt til quizen er ferdig!

I det nye programmet er vi glade for å kunne presentere to utgaver av vår egen arrangementsserie Lyrikksalong. Fredrik Hagen møter Lars Haga Raavand og Niels Fredrik Dahl til samtaler om poesi.

I april kommer debutantene til Boksalongen for å snakke om litteratur og død. Det kan også dukke opp lanseringer og andre arrangementer under veis – følg oss i sosiale medier, så du ikke går glipp av noe!

Husk at du alltid kan komme innom Boksalongen for å få en oppdatering på hva som skjer på huset og hvilke bøker vi anbefaler. I tillegg stiller vi opp på arrangementer med boksalg. Boksalongen har også sofaer hvor du kan tilbringe kvalitetstid med venner, bøker eller internett og en kaffe fra Colonialen. Om du har lesesirkel, strikkeklubb, franskkurs eller skrivekløe, kan du finne plass hos oss. I Fosse-stova kan du lete deg fram til billige og bærekraftige bruktbøker.

Husk at vi har åpent hele sommeren, så du kan kjøpe med deg ferielektyre, søke ly for sommerregn og ta med deg turister på besøk. Vi har mange av de beste norske bøkene på engelsk også!

Foto: Tove Lise Mossestad