Med eller imot naturen?

Fre.

03

.

05

17:00

22:30

Colonialen

Bli med
Kjøp billett
Billetter i døren
Gratis

Velkommen til en eksklusiv winemakers dinner med Horst Hummel (Weingut Hummel).

I tillegg til nydelig mat og vin er det duket for litterære innslag av vinmakeren selv og Bergens egen Tomas Espedal.

Tre-retteren blir akkompagnert av fem utvalgte viner og høytlesning av Horst Hummel og Thomas Espedal, som er utgitt på samme tyske forlag. Hummel skriver essays og dikt om vin, om det biodynamiske og om livet. Espedal sine betraktninger av livet kjenner vi. Han deltar også på middagen og vil lese utdrag fra Imot naturen.

Horst Hummel er advokaten fra Berlin som ble en av Sør-Ungarns forkjempere for naturlig vinproduksjon.

Siden slutten av 90-tallet har han dyrket 7,5 hektar i Villányi sør i Ungarn.

Gården har vært drevet i tråd med reglene for økologisk vinproduksjon/økologisk siden 2008. Fra 2016 er det brukt biodynamiske preparater i vinmarkene. Siden 2020 har gården blitt drevet i samsvar med reglene for Naturlig Synergetisk Vinproduksjon utviklet av Horst Hummel.

Stilen hans er en forfriskende forandring fra de tunge rustikke vinene som er vanlig i Villány.

Hummels viner er balanserte, energiske, fulle av liv og særdeles drikkbare, men likevel komplekse og strukturerte.

Vinområdet har et løsslag som er opptil 25 meter tykt, med høyt innhold av kalkstein og mineraler. Det høye magnesiuminnholdet er bemerkelsesverdig og er ansvarlig for den typiske milde og oppkvikkende bitterheten i vinene fra Villányterroiret. Villány ligger på grensen mellom kontinental- og middelhavsklima og omtales derfor ofte som "Ungarns Toscana".

Denne fantastiske helaftenen inkluderer aperitiff, tre-retters meny, viner OG litterære innslag.

1600,- pr. person.




   

Arrangør:
Colonialen
Alder:
18 år
Litthus i ditthus

Fre.

3

.

05

17:00

22:30

Colonialen

Gratis
Billetter i døren
Bli med
Kjøp billett
Arrangør:
Colonialen
Alder:
18 år

Med eller imot naturen?

Velkommen til en eksklusiv winemakers dinner med Horst Hummel (Weingut Hummel).

I tillegg til nydelig mat og vin er det duket for litterære innslag av vinmakeren selv og Bergens egen Tomas Espedal.

Tre-retteren blir akkompagnert av fem utvalgte viner og høytlesning av Horst Hummel og Thomas Espedal, som er utgitt på samme tyske forlag. Hummel skriver essays og dikt om vin, om det biodynamiske og om livet. Espedal sine betraktninger av livet kjenner vi. Han deltar også på middagen og vil lese utdrag fra Imot naturen.

Horst Hummel er advokaten fra Berlin som ble en av Sør-Ungarns forkjempere for naturlig vinproduksjon.

Siden slutten av 90-tallet har han dyrket 7,5 hektar i Villányi sør i Ungarn.

Gården har vært drevet i tråd med reglene for økologisk vinproduksjon/økologisk siden 2008. Fra 2016 er det brukt biodynamiske preparater i vinmarkene. Siden 2020 har gården blitt drevet i samsvar med reglene for Naturlig Synergetisk Vinproduksjon utviklet av Horst Hummel.

Stilen hans er en forfriskende forandring fra de tunge rustikke vinene som er vanlig i Villány.

Hummels viner er balanserte, energiske, fulle av liv og særdeles drikkbare, men likevel komplekse og strukturerte.

Vinområdet har et løsslag som er opptil 25 meter tykt, med høyt innhold av kalkstein og mineraler. Det høye magnesiuminnholdet er bemerkelsesverdig og er ansvarlig for den typiske milde og oppkvikkende bitterheten i vinene fra Villányterroiret. Villány ligger på grensen mellom kontinental- og middelhavsklima og omtales derfor ofte som "Ungarns Toscana".

Denne fantastiske helaftenen inkluderer aperitiff, tre-retters meny, viner OG litterære innslag.

1600,- pr. person.




   

Ingenting funnet.

Få siste nytt fra Litteraturhuset i Bergen.

Takk! Vi har sendt deg en e-post!
Oj! Noe gikk galt.